dissabte, 8 de novembre del 2014

Paraules per la Pau denuncia el pressupost militar

El dia 2 de novembre vam celebrar el Paraules per la Pau, la concentració que cada primer diumenge de mes convoquem a la plaça de la Font de Tarragona per dir no a l'atracament de vaixells de guerra al port de la ciutat i a les estructures militars al món, a partir d'activitats que obren espais de pau i creativitat amb el suport d'artistes locals.

Aquest mes hem parlat de l'estafa del pressupost de Defensa de l'Estat espanyol, que suposarà per al 2015 la inversió de 10.000 milions d'euros en nous programes d'armament, gairebé dues vegades el pressupost anual anunciat per a aquest ministeri. Unes xifres que contrasten amb el fet que la inversió pública destinada a incentivar la creació d'ocupació i al manteniment dels serveis socials bàsics, que és el que contribuiria a garantir una veritable seguretat, s'ha vist dràsticament reduïda des del començament de la crisi econòmica i financera l'any 2008.


Durant l'acte ens va acompanyar l'Associació de Swing de Tarragona, TGNswing, que ens va fer moure, riure i passar-ho bé amb un dels seus 'clandestins', les trobades de ball amb què els seus membres ocupen de tant en tant i per sorpresa els espais de la ciutat a pas de lindy hop.


Aquí podeu fer una ullada al butlletí del mes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada