dimarts, 28 de maig del 2013

Campanya d'Objecció Fiscal 2013. Desarma els teus impostos!

El 24 d'abril de 2013 es va obrir el període per presentar la declaració de la renda corresponent al 2012. Una vegada més, les objectores i objectors fiscals a la despesa militar hem iniciat una campanya de desobediència civil per denunciar públicament la quantitat ingent de recursos que l'Estat espanyol destina al manteniment de l'exèrcit i la preparació de les guerres.

L'any 2012, la despesa militar calculada a partir de les partides directament relacionades amb el Ministeri de Defensa i les Forces Armades va ser de 18.671,79 milions d'euros, l'equivalent al 4,75% del pressupost total de l'Estat. Podeu veure el detall d'aquesta informació al Centre Delàs

L'objecció de consciència a les despeses militars o Objecció Fiscal és la negació a col·laborar amb el manteniment de l'estructura militar; és una altra forma de manifestar el rebuig a les guerres i a les estructures de poder que les perpetuen, dins d'una societat depredadora i violenta. Tècnicament, consisteix a, en el moment de fer la declaració, separar la part de l'impost que correspondria a la despesa militar, i desviar-la cap a un projecte social i solidari.    

En un context en què les xifres d'atur arriben al 27,16% de la població activa, quan patim una reducció accelerada de drets socials per les retallades en la despesa pública, que afecten sobretot als pressupostos d'educació, sanitat i serveis socials, seguim reivindicant, amb més intensitat que mai, la supressió de la despesa militar i demanem que es destinin els recursos existents a cobrir les necessitats socials i a millorar el benestar i la qualitat de vida de totes les persones.

Si vols fer objecció fiscal a la despesa militar en la teva declaració de la renda, des de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau et donem un cop de mà. Podràs fer-ho cada dilluns, a partir del dia 20 de maig, entre les 19 i 20h.

Per a això, cal que ens informis escrivint al correu-e: tgnapau@tinet.org, i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per indicar-te lloc, dia i hora.

Consulta tota la informació sobre l’objecció fiscal a la pàgina del SIOF (Servei d'Informació de l'Objecció Fiscal)www.objecciofiscal.org


DESARMA ELS TEUS IMPOSTOS: FES OBJECCIÓ FISCAL!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada