dimecres, 10 de novembre del 2010

Absolució!!!



Aquest migdia el jutjat d’instrucció nº 6 de Tarragona ha absolt als 8 activistes de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la pau que eren jutjats per fer unes pintades al terra el passat 19 de juny. Les pintades estaven fetes al marc de la campanya d’objecció fiscal que denuncia la despesa militar a l’estat espanyol.
La jutgessa ha absolt als activistes per no quedar demostrada la validesa de les proves adjuntades per l’acusació privada, exercida per l’ajuntament de Tarragona, que reclama 290 euros en concepte de neteja d’una de les pintades. I es que la factura adjuntada no es correspon amb el lloc on es va netejar l’única pintada, de les quatre que es van fer, que s’ha netejat.
El judici s’ha celebrat sense la compareixença dels dos mossos d’esquadra que van fer les identificacions i amb el reconeixement per part dels encausats dels fets que es jutjaven.
Cal destacar també que el ministeri fiscal demanava 2 dies de “localización permanente” i l’acusació de l’ajuntament de Tarragona demanava el doble, 4 dies. Tot un gest d’aquest ajuntament.
Tot i que l’acusació de l’ajuntament de Tarragona ha dit que recorrerà l’absolució ens congratulem de la sentència feta ad vocem in situ. Val a dir que les activitats de la Coordinadora continuaran en la mateixa línia que portem des de fa 13 anys, malgrat judicis i ordenances cíviques que busquen apagar i callar les veus dissidents que busquem altres altaveus a una lluita justa, la crítica als exercits i la lluita per la seva desaparició.

1 comentari:

  1. Molt bon dia companys, es una vergonya viure en un municipi o una comarca o una provincia o viure a Espanya. Són un pais primitiu que no avançat i només per respirar ja paguem, señors estém el S.XXI i la dictadura va acabar fa tens, peró es que actualment estém casi pitjor que fa 40 anys. M'ha n'alegro que aquest 8 joves estiguim abssolts, peró no m'agrada com portan la Generalitat o els ajuntaments la societat catalana, tarragonina, lleidatana o gironina. Bé no m'agrada com va la vida al món, partint d'aquesta base...

    P.D.: Tant de bo, hi hagués una unió al estat català o a l'espanyol o al Món, per paliar i radicar les injustícies socials que hi han.
    Salutacions d'un ciudadà del món, Esteban.

    ResponElimina