divendres, 20 de juliol del 2018

Comunicat de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

Després de 20 anys d'activisme antimilitarista i no violent, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau es dissol com a grup. Han estat 17 anys de presència continuada a la plaça de la Font cada primer diumenge de mes, que conclouran a la tardor de 2018.

El 2 de juliol de 2018 vàrem convocar Paraules per la Pau de forma extraordinària a les escales reials del Port de Tarragona per mostrar el nostre rebuig a la visita del portaaeronaus de l'exèrcit espanyol Juan Carlos I. Aquelles Paraules per la Pau de juliol-2018 varen ser les penúltimes que organitzàrem.

Convoquem l'últim Paraules per la Pau el primer diumenge del mes d'octubre (07/10/2018), a la plaça de la Font, a les 12h. Serà un acte de comiat i homenatge.

Constituïda com a Coordinadora de grups i entitats l'any 1997 a Tarragona, hem funcionat sempre com un grup assembleari on les decisions es prenien col·lectivament, de forma horitzontal i per consens, tenint com a base l'antimilitarisme. Som conscients de la necessitat d'un discurs i una acció antimilitaristes en el marc polític actual però, per diferents motius, el petit grup d'activistes que en formem part hem pres la difícil decisió de dissoldre la Coordinadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada