dimarts, 26 de juny del 2018

Paraules per la Pau, 1 de juliol. Escala Reial - Port de Tarragona

Aquest 1 de juliol celebrarem, com cada primer diumenge de mes Paraules per la Pau. Tal i com vam començar fa 20 anys, ho farem reivindicant una Mediterrània en pau i contra la presència de vaixells de guerra al Port de Tarragona i arreu.
I és que mentre milers de persones fugen de la misèria i algunes moren ofegades en les aigües de la Mediterrània, a Tarragona es celebren els XVIII Jocs Mediterranis, també coneguts com els Jocs de la Fam. Aprofitant aquest esdeveniment l'Ajuntament, una vegada més, no té cap més idea que militaritzar la nostra ciutat amb més de 4.000 agents de "seguretat" (Mossos, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Guàrdia Urbana i Policia Portuària) i més de 1.400 vigilants privats. El pla director de seguretat inclou drons de vigilància que es comunicaran a temps real amb els comandaments. I a més de tot això, ha demanant que atraqui el portaavions Juan Carlos I de l'armada espanyola, amb una dotació pròpia de 243 efectius, les seves armes i el seus més de 400 milions d'euros de cost.
 
Per aquest motiu, convoquem la concentració de Paraules per la Pau del diumenge 1 de juliol a les 12h a l'Escala Reial del Port de Tarragona.
 
No als vaixells de guerra!
Hi ha coses millor per veure!  
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada